ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ / ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΜΑΡΙ
Print this page

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΜΑΡΙ

Παραλίμνι- Αγία Νάπα- Μαρί

Από το Παραλίμνι προχωρήστε προς τον κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας και εισέλθετε στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου- Λάρνακας με κατεύθυνση τη Λάρνακα. Περάστε από τις εξόδους: Αγία Νάπα, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Ορμήδεια, Ξυλοτύμπου, Πύλα. Όταν φτάσετε στην Ορόκλινη, αφήστε τον αυτοκινητόδρομο και προχωρήστε προς τον παραλιακό δρόμο.  Διασχίστε τη Λάρνακα και κατευθυνθείτε προς το Αεροδρόμιο. Αφού περάσετε το Αεροδρόμιο, περάστε από: τη Δρομολαξιά, το Μενεού αλλά και από τις εξόδους: Κίτι, Τερσεφάνου, Κιβισίλι, Μαζωτός, Αλαμινός, Άγιος Θεόδωρος, Μαρώνι. Όταν φτάσετε στο Ζύγι,  ακολουθήστε το δρόμο Ζύγι-Μαρί και θα περάσετε από τα Τσιμεντοποιεία Βασιλικού που βρίσκονται στη Βιομηχανική Ζώνη Μαρί και από την κτηνοτροφική περιοχή. Ακολούθως, σε μερικά λεπτά θα εισέλθετε στο όμορφο Μαρί.

Από το Παραλίμνι μέχρι το Μαρί, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά.  Η διαδρομή σημειώνεται στο χάρτη με πράσινο χρώμα.

Παραλίμνι- Αγία Νάπα- Μαρί

Από το Παραλίμνι προχωρήστε προς τον κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας και εισέλθετε στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου- Λάρνακας με κατεύθυνση τη Λάρνακα. Περάστε τις εξόδους: Αγία Νάπα, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Ορμήδεια, Ξυλοτύμπου, Πύλα, Ορόκλινη, Λειβάδια, Αβδελλερό. Όταν φτάσετε στον ανισόπεδο κόμβο που είναι γνωστός ως «ανισόπεδος κόμβος Ριζοελιάς», προχωρήστε προς τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο. Ακολούθως, θα φτάσετε στον ανισόπεδο κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας. Κατευθυνθείτε προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Λεμεσού. Περάστε τις εξόδους για: Κλαυδιά, Αλεθρικό, Αγγλισίδες, Κοφίνου. Προχωρήστε προς τον ανισόπεδο κόμβο Κοφίνου και από εκεί εισέλθετε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Περάστε τις εξόδους: Σκαρίνου, Χοιροκοτία. Βγαίνετε στην έξοδο για Ζύγι. Στη συνέχεια, θα συναντήσετε τον κυκλοφοριακό κόμβο Ζυγίου. Στρίψτε δεξιά για να εισέλθετε στον παλιό δρόμο Λευκωσίας Λεμεσού και κατευθυνθείτε προς Λεμεσό. Ακολούθως, σε περίπου πέντε λεπτά, θα βρίσκεστε στο γραφικό και όμορφο Μαρί.

Από το Παραλίμνι μέχρι το Μαρί, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα.  Η διαδρομή σημειώνεται στο χάρτη με πράσινο και γαλάζιο χρώμα. Συγκεκριμένα από την αφετηρία σας μέχρι και την Ορόκλινη, ακολουθήστε τη διαδρομή που σημειώνεται με πράσινο χρώμα.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΙ
7736, Μαρί
Τηλ. 24333030
Φαξ. 24333315
Ε-Mail: info@mari.org.cy
Designed & Developed by NETinfo Plc