ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ / ΠΑΦΟΣ-ΜΑΡΙ
Print this page

ΠΑΦΟΣ-ΜΑΡΙ

Πόλη Χρυσοχούς- Πάφος- Μαρί

Από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, κατευθυνθείτε προς τη νοτιοανατολική έξοδο της Πόλης. Προχωρήστε προς τον κύριο δρόμο Πόλης – Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο. Περάστε από τα χωριά: Γουδί, Σκούλλι, Γιόλου, Στρουμπί,  Τσάδα, Μεσόγη. Ακολούθως, θα φτάσετε στο κέντρο της Πάφου.

Από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Πάφο, θα χρειαστείτε περίπου 40 λεπτά. Η διαδρομή αυτή σημειώνεται στο χάρτη με γαλάζιο χρώμα.  Για να φτάσετε στο Μαρί, συμβουλευτείτε τη διαδρομή: Πάφος- Λεμεσός- Μαρί.

Πάφος- Λεμεσός- Μαρί

Από την Πάφο κατευθυνθείτε προς τον κυκλοφοριακό κόμβο Κονιών και από εκεί προχωρήστε προς τον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού. Περάστε από τις εξόδους για: Κονιά, Κολώνη, Αγία Βαρβάρα, Αναρίτα, Νικόκλεια, Κούκλια, Αρχιμανδρίτα, Πισσούρι, Αυδήμου. Επίσης, περάστε από την υπόγεια διάβαση στο Παραμάλι , τις εξόδους για: Επισκοπή, Ερήμη, Καντού, Κολόσσι, Ύψωνα, Πολεμίδια. Ακολούθως, θα φτάσετε στους ανισόπεδους κόμβους της  Λεμεσού. Προχωρήστε μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας και από εκεί προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία.  Περάστε από τις εξόδους για: Μουτταγιάκα, Άγιο Τύχωνα, Παρεκκλησιά, Μονή, Πεντάκωμο. Βγείτε στην έξοδο για Ακτή του Κυβερνήτη και εισέρχεστε στον παλιό δρόμο Λεμεσού- Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Ακολούθως, σε περίπου δέκα λεπτά, θα βρίσκεστε στο  πανέμορφο Μαρί. 

Η διαδρομή αυτή διαρκεί περίπου 1 ώρα και συγκεκριμένα από την Πάφο στη Λεμεσό περίπου 40 λεπτά και από τη Λεμεσό στο Μαρί, περίπου 20 λεπτά. Από την Πάφο μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας, η διαδρομή σημειώνεται στο χάρτη με κόκκινο χρώμα, ενώ η υπόλοιπη διαδρομή με κίτρινο.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΙ
7736, Μαρί
Τηλ. 24333030
Φαξ. 24333315
Ε-Mail: info@mari.org.cy
Designed & Developed by NETinfo Plc